Grand Hotel Vesuvio

Grand Hotel Vesuvio Nápoly

A Grand Hotel Vesuvio egyike a legfontosabb hoteleknek Nápolyban. A vendégek élvezhetik a 25 méter hosszú medencét, a tágas napozóteraszt és az ingyenes transzfert Sorrentoba. A szobákban elegáns bútorok vannak elhelyezve. A Grand Hotel Vesuvio Nápolyban egyike a világ vezető hoteleinek, nagyon magas minőségű rendezvényeket szerveznek: találkozókat, céges megbeszéléseket, konferenciákat és banketteket. A nápolyi Grand Hotel Vesuvio ideális helyszín esküvői díszvacsorákhoz vagy fogadásokhoz.

Elhelyezkedés

A Grand Hotel Vesuvio tengerparti elhelyezkedéssel büszkélkedhet, fantasztikus kilátással a Nápolyi-öbölre. A szálloda közelsége a városközponthoz lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a város nevezetességeihez és üzleteihez.

Stílus és Berendezés

A szálloda luxus kategóriájú, és elegáns berendezéssel rendelkezik. A belső tér stílusa klasszikus, tágas terekkel, magas mennyezetekkel és stílusos bútorokkal teremtve egy exkluzív atmoszférát.

Szobák

A Grand Hotel Vesuvio különböző típusú szobákat kínál, beleértve a tengerre néző szobákat is. A szobák elegánsan berendezettek, magas minőségű kényelmi szolgáltatásokkal és modern berendezésekkel.

Szolgáltatások

A szálloda számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a wellness lehetőségeket, fitneszközpontot, éttermeket és bárokat. A vendégek élvezhetik a medencét és a szaunát, valamint igénybe vehetik a szálloda üzleteit is.

Éttermek

A Grand Hotel Vesuvio kiváló éttermeket kínál, ahol a vendégek élvezhetik a helyi és nemzetközi konyha remekeit. A tengerparti étkezők teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre.

Felszereltség

24 órás recepció/portaszolgálat, Kerthelyiség, Autóbérlés, Csomag- és értékmegőrző, Konyha, Vegytisztítás, Jegyiroda, Felvonó/lift, Mosoda, Pénzváltó, Széf, Légkondícionált épület, Akadálymentesített szálloda, Internet(WiFi)

Sportolás, szórakozás

Asztalitenisz, Biliárd, Nyitott/szabadtéri medence

Rendezvények

A szálloda kiváló rendezvényhelyszín is, alkalmas konferenciák, üzleti találkozók vagy esküvők lebonyolítására is.

Technikai felszereltségünk:
Kiépített hangtechnika, Mikrofon, Erősítő, Külön fénytechnika, Légkondicionálás, CD lejátszó, Színpad, Biztonsági szolgálat, Vetítővászon, Videokamera

Magas minőségű rendezvényeket szerveznek: találkozókat, céges megbeszéléseket, konferenciákat és banketteket. A nápolyi Grand Hotel Vesuvio ideális helyszín esküvői díszvacsorákhoz vagy fogadásokhoz. Az elegáns esküvők szervezésének gyönyörű keretet ad

Cím

80121 Nápoly, Via Partenope 45