Sic Bo online és offline

A Sic bo egy kaszinójáték, amely az ősi Kínából származik, és három kockával játsszák. A Sic bo egyike azon kevés kaszinójátékoknak, amelyekben kocka is szerepet játszik; a másik népszerű kockajáték a craps. A craps-szel ellentétben azonban a sic bo szerencsejáték. Ez szinte lehetetlenné teszi bármiféle stratégia kidolgozását. A sic bo játékban minden kockadobás bármelyik tétnél nyereséget vagy veszteséget eredményez, míg a craps téteknél bizonyos dobások szükségesek ahhoz, hogy nyertes vagy vesztes tét legyen belőlük. Szerencsét próbálhatsz a Sic Bo-ban és nyerhetsz a Verde Casino online kaszinójában.

Sic Bo játék

A Sic bo három kockát használ, amelyeket az osztó egy kis ládába vesz fel. Az osztó ezután a ládát használja a kockák megrázására, amíg készen nem áll arra, hogy felfedje a három kocka kombinációját. Ha az osztó azt a kombinációt dobja, amelyre fogadtál, akkor nyersz.

A Sic bo egy táblázat-szerű asztalt használ (hasonló a rulett játék táblájához), amely felsorolja a különböző kockakombinációkat, amelyekre a játékosok fogadhatnak. Fontos szem előtt tartani, hogy az asztal elrendezése helyenként eltérő lehet, de a cél ugyanaz marad; a játékosok az asztalon felsorolt, elérhető kockakombinációkra fogadhatnak. Minden kombinációnak van egy bizonyos esélye a dobásra, és a játékosoknak ezt a tudást kell felhasználniuk ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a tétjeik elhelyezésekor.

A Sic Bo elérhető tétjei

A sic bo játék során a következő fogadások érhetők el:

 • Nagy – A kockák összege 11 és 17 közé esik. Mint már említettük, ez az egyik legnépszerűbb fogadás a sic bo játék során. Ez a fogadás kizárja a 3-asokat, például három 1-est, három 2-est stb. Ennek a fogadásnak 48,6% a valószínűsége, és 1:1 arányban fizet.
 • Kis – A kockák összege 4 és 10 közé esik. A nagyhoz hasonlóan ez a fogadás is kizárja a hármasokat, és 48,6%-os nyerési valószínűséggel, 1:1 arányban fizet.
 • Páratlan – Ez a kocka összege páratlan szám lesz. Ez a fogadás szintén kizárja a hármasokat, és 1:1 arányban fizet. A páratlan fogadás nyerési valószínűsége 48,6%.
 • Páros – A kockák összege páros szám lesz, kizárva a hármasokat. Ez a fogadás 1:1 arányban fizet, a nyerési esélye 48,6%.
 • Speciális hármasok vagy allok – Egy adott szám jelenik meg mindhárom kockán. Ennek a fogadásnak mindössze 0,46% a nyerési esélye, és 150:1 és 215:1 között fizet, attól függően, hogy melyik országban játszol.
 • Konkrét duplák – A három kockából legalább kettőn megjelenik egy adott szám. Ennek a fogadásnak a nyerési esélye 7,41%, és 8:1 és 11:1 közötti nyereményt fizet, attól függően, hogy melyik országban játszol.
 • Bármilyen hármas – Ez a fogadás akkor nyer, ha a három kocka ugyanarra a számra esik. Ennek a fogadásnak 2,8% a nyerési esélye, és általában 30:1 arányban fizet.
 • Három kocka összesen – Ez a fogadás valójában több különböző fogadás, amelyek a kockák összegén alapulnak. A táblázatban ezek a fogadások általában számtartományként szerepelnek, például 4 vagy 17. Amikor ezt a fogadást megteszi, arra számít, hogy a kockák összege az adott tartományba esik. Ennek a fogadásnak az esélye és a kifizetése a fogadás tartományától függően változik, és a különböző táblázatok különböző tartományokat kínálnak.
 • Kockakombinációk – Ez a fogadás akkor nyer, ha két kocka két szám egy adott kombinációját mutatja, például 2 és 5. Ennek a fogadásnak a nyerési valószínűsége 13,9%, és 6:1 arányban fizet.
 • Egyetlen kocka tét – Egyetlen kocka tétet arra kell tenni, hogy egy adott szám jelenik meg az 1-6 közötti számok közül egy, kettő vagy mindhárom kockán. Egy szám egyszeri megjelenésére tett fogadás 34,72%-os valószínűséggel nyer, kétszer 6,94%-os valószínűséggel, háromszor pedig 0,46%-os valószínűséggel. Ezek a fogadások 1:1, 2:2, illetve 3:3 arányban fizetnek.
 • Négy számkombináció – Ez a fogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a következő négy számkombináció bármelyikére fogadjanak: 6, 5, 4, 3; 6, 5, 3, 2; 5, 4, 3, 2; vagy 4, 3, 2, 1. A nyeréshez a négy szám közül háromnak meg kell jelennie a három kockán. Ennek a fogadásnak a nyerési valószínűsége 11,1%, és ez a fogadás 7:1 arányban fizet.
 • Három egyes számkombináció – A kocka három különböző szám kombinációját mutatja. Ennek a fogadásnak a nyerési esélye 2,8%, és 30:1 arányban fizet.
 • Speciális dupla és egy szám kombináció – ez szintén három szám kombinációja, de három különböző szám helyett két egyforma és egy különböző harmadik szám szerepel benne, például 1-1-3. Ennek a fogadásnak 1,4%-os a nyerési valószínűsége, és 50:1 vagy 60:1 kifizetéssel jár, attól függően, hogy hol játszol.

Sic Bo összefoglaló

A sic bo első pillantásra kissé ijesztőnek tűnhet a fogadások sokféleségét tekintve. Egy gyors pillantás a sic bo asztalra kissé ijesztő lehet, pedig a valóságban a játék szabályai könnyen megtanulhatók. Sokan hasonlítják más kockajátékokhoz, például a craps-hez. Ha jobban belegondolunk, a játék nagyon egyszerű. A játékosoknak egyszerűen ki kell választaniuk azokat a számokat, amelyek szerintük a három kockán megjelennek.

Mivel a sic bo egy szerencsejáték, a játékosoknak nincs igazán lehetőségük arra, hogy működő stratégiát dolgozzanak ki. Emiatt a sic bo könnyen megtanulható játék, de nehéz vele pénzt keresni. Ha egy olyan játékot keresel, amit szórakozásból játszhatsz, akkor a sic bo gyorsan és könnyen megtanulható. Ha egy versenyképes stratégiai kaszinójátékot keres, akkor talán más kaszinójátékok után érdemes néznie.